Neus Ponsetí
Il·lustradora


Ajuntament
de Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador,
Alt Empordà
Il·lustració i disseny del cartell de l’Exposició “Primavera Efímera”, que es duu a terme a Sant Pere Pescador a l’abril del 2022.

Fotografia de la Sílvia Perona, una de les obres exposades, per comunicar la primavera des del centre fins els pètals.Ajuntament
de Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador,
Alt Empordà
Il·lustració i disseny del cartell de l’Exposició d’Art Col·lectiu “Per Carnaval, tot s’hi val!” de temàtica lliure, que es duu a terme a Sant Pere Pescador el febrer del 2022.

Imatge digital simulant la tècnica de la tampografia, amb una de les obres exposades, per comunicar la col·lectivitat, el carnaval i la temàtica lliure.La Volta,
Associació Cultural

Girona, Gironès
Il·lustració i disseny del cartell de la Convocatòria pels nous residents 2021.

S’ha escollit una imatge de mans i braços així com la tècnica de la tampografia per comunicar la part més artesana i manual de les disciplines. Finalment s’ha escollit el cartell en tons grisos.
Proves de color:
La Volta,
Associació Cultural

Girona, Gironès
Il·lustració i disseny del cartell de la Convocatòria de les instal·lacions artístiques a l’espai públic 2020 basades en les instal·lacions artístiques seleccionades de l’any anterior i situades a la plaça Assumpció de Sant Narcís: l’Ecosistema Assumpció del col·lectiu Rizoma i Moving Universes de Jan Barceló. S’ha utilitzat la tècnica del collage a través de bancs d’imatges i d’il·lustracions pròpies.

Aplicació del cartell a cada xarxa social:

  • Post d’Instagram
  • Tuit
  • Portada de Twitter
  • Portada de Facebook
  • Post de Facebook